המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים בתפוחי האדמה, למתכונים מהסוג הזה מומלץ לרככך את תפוחי האדמה דווקא בתנור ולא במים כדי שישמרו על העמילניות שלהם ואז התערובת תצא מגובשת ודביקה.
עוטפים 4 תפוחי אדמה בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות 40 דקות (מי שמרכך במים חמים יצטרך להוסיף מעט קמח לתערובת הסופית).
לאחר שתפוחי האדמה התרככו מספיק מסירים מהם את הקליפה ומועכים לפירה.
מוסיפים כף גדושה אבקת מרק בצל אסם.
מוסיפים את המלח הפלפל והקורנפלור ומערבבים ליצירת תערובת אחידה.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים יפים וחלקים.
טובלים כל כדור בפירורי זהב.
מטגנים מיד בשמן עמוק 170 מעלות עד להזהבה.
מוציאים לרשת קריספר לסינון עודפי השמן.
מגישים עם קטשופ אסם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0