המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים חלב וחמאה בסיר על אש קטנה, ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השוקולד בחתיכות, ומערבבים עד שגם הוא נמס.
שופכים את תערובת השוקולד אל הקערה בה נמצאים דגני הבוקר, ומערבבים עד שיתאחדו.
מכניסים למקפיא לחצי שעה על מנת לאפשר לשוקולד להתגבש.
יוצרים כדורים מתערובת השוקולד, ומכניסים לעטרות נייר. בתיאבון! ניתן להמיר את השוקולד בשוקולד לבן או מריר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0