המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את הקורנפלקס לקערה.
ממיסים את המרגרינה בסיר קטן. מפרקים את השוקולד לקוביות ושמים אותן בסיר קוביה אחר קוביה. מערבבים לאורך כל התהליך עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
לאחר שהשוקולד נמס, יוצקים את תכולת הסיר לקערה עם הקורנפלקס.
מוסיפים לקערה רבע כוס יין ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת של כדורי שוקולד.
מגלגלים את התערובת לכדורים ומניחים בתבנית.
מקפיאים את הכדורים למשך לילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1