המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים מעל אדים את השוקולד והמרגרינה
בקערה שמים קורנפלקס ומוסיפים את הצימוקים שהושרו ביין. יוצקים את השוקולד המומס
בוחשים בכף עץ עד שכל הקורנפלקס יצופה בשוקולד
בעזרת 2 כפיות יוצרים עוגיות ושמים אותן בתוך עטרות ניר
שומרים במקרר עד להגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0