המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפוררים את הפתיבר בידיים לפירורים גסים ומכניסים לקערה.
מכניסים לסיר חמאה, סוכר, חלב ותמצית וניל ומחממים על גבי להבה בינונית עד שכל החמאה נמסה.
מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת על פירורי הפתיבר ומערבבים היטב.
מכדררים כדורים ומגלגלים אותם בציפוי אהוב כגון - פתיבר ורוד בטעם פטל אסם טחון לאבקה סוכריות צבעוניות קוקוס ורוד (קוקוס מעורבב עם טיפת צבע מאכל).
שומרים בקירור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אין כמות שוקולד
היי, תודה על תשומת הלב, עכשיו מופיע. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1