המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפוררים את הפתיבר בידיים לפירורים גסים ומכניסים לקערה.
מכניסים לסיר חמאה, סוכר, חלב ותמצית וניל ומחממים על גבי להבה בינונית עד שכל החמאה נמסה.
מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת על פירורי הפתיבר ומערבבים היטב.
מכדררים כדורים ומגלגלים אותם בציפוי אהוב כגון - פתיבר ורוד בטעם פטל אסם טחון לאבקה סוכריות צבעוניות קוקוס ורוד (קוקוס מעורבב עם טיפת צבע מאכל).
שומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1