המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים וקמח. להעביר לתבנית מספר 24 ולאפות בחום בינוני כ-20 דקות.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, לחורר בה כמה חורים בעזרת קיסם, וליצוק באופן שווה בין שליש לחצי כוס מים. לחכות שהעוגה תתקרר ואז לפורר אותה.
להמיס במיקרו שמנת, שוקולד, חמאה, ליקר ולערבב לתערובת אחידה.
לערבב את פירורי העוגה, תערובת השוקולד ואת שאר החומרים.
ליצור כדורים, לגלגל בקוקוס, להניח בעטרות נייר.
לקרר, ניתן להקפיא, הכדורים לא קופאים וניתן להגיש ישירות מהמקפיא, נהדר לימי הקיץ החמים!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0