המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לסיר קטן את השמנת ומחממים (לא להרתיח).
כשהשמנת חמה ממיסים את השוקולד (ניתן להמיר את השוקולד חלב בשוקולד לבן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בסיר תוך כדי ערבוב, מוסיפים את המוסקט, האייריש קרים והוניל ומערבבים היטב.
מורידים מהאש ומוסיפים לקערה עם פירורי הפתי בר.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות.
מגלגלים לכדורים ומצפים בקוקוס טחון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0