את הביסקוויטים ואגוזי המלך שמים בקערה גדולה ומרסקים.
שלב 2
0 דקות
בסיר קטן שמים את השוקולד, הסוכר, הקקאו והקוניאק, ומוסיפים טיפה מים (לבינתיים).
שלב 3
0 דקות
שמים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים את הכל ולאט לאט מוסיפים טיפה מים לפי העין וכשכל החומרים בסיר נמסו ואין אפילו גוש קטן אחד מכבים את האש ומחכים כחמש דקות שהתערובת תתקרר.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את התערובת לקערה עם הביסקוויטים המרוסקים והאגוזים ומערבבים הכל בידיים (כמובן נקיות). כשהכל מעורבב שמים את הקערה במקרר לעשרים דקות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הקערה, מערבבים שוב ומגלגלים לכדורים.
שלב 6
5 דקות
שופכים לצלחת עם קוקוס (אפשר גם סוכריות צבעוניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגלגלים את כדורי השוקולד.
שלב 7
0 דקות
את הכדורים המוכנים שמים שוב במקרר ויום למחרת מוציאים ומגישים קר וצונן.
שלב 1
מתוך
7
את הביסקוויטים ואגוזי המלך שמים בקערה גדולה ומרסקים.
שלב 2
מתוך
7
בסיר קטן שמים את השוקולד, הסוכר, הקקאו והקוניאק, ומוסיפים טיפה מים (לבינתיים).
שלב 3
מתוך
7
שמים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים את הכל ולאט לאט מוסיפים טיפה מים לפי העין וכשכל החומרים בסיר נמסו ואין אפילו גוש קטן אחד מכבים את האש ומחכים כחמש דקות שהתערובת תתקרר.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את התערובת לקערה עם הביסקוויטים המרוסקים והאגוזים ומערבבים הכל בידיים (כמובן נקיות). כשהכל מעורבב שמים את הקערה במקרר לעשרים דקות.
שלב 5
מתוך
7
מוציאים את הקערה, מערבבים שוב ומגלגלים לכדורים.
שלב 6
מתוך
7
שופכים לצלחת עם קוקוס (אפשר גם סוכריות צבעוניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגלגלים את כדורי השוקולד.
שלב 7
מתוך
7
את הכדורים המוכנים שמים שוב במקרר ויום למחרת מוציאים ומגישים קר וצונן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0