המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל החומרים (למעט החמאה ופירורי לחם) ושמים במקרר ל- 3 שעות.
מרתיחים מים בסיר רחב ומוסיפים קמצוץ מלח.
בידיים לחות צרים כדורים מעיסת הגבינה, שמים בסיר עם המים ומבשלים 10 דקות.
במחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את פרורי הלחם ומערבבים.
בכף מחוררת מוציאים את הכופתאות מהסיר, מעבירים למחבת ומגלגלים בציפוי. מוציאים לצלחת הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0