המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הגבינה, הביצים, הסולת והמלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב, מערבבים ומכסים את הקערה בניילון נצמד. משהים בצד למשך 10 דקות.
בידיים רטובות יוצרים מהעיסה כופתאות בגודל של חצי ביצה, מניחים על צלחת ומכסים בניילון נצמד.
מחממים את התנור למצב גריל עליון, מכניסים את הכופתאות לסיר עם מים רותחים ומומלחים, ומרתיחים 8 דקות.
בינתיים, מחממים את החמאה במחבת, ומטגנים את פירורי הלחם עד הזהבה. מעבירים את הכופתאות לתבנית, מפזרים עליהן את פירורי הלחם ומשחימים 10 דקות.
מחממים את השמנת בסיר קטן שתי דקות.
להגשה בוזקים על הכופתאות אבקת סוכר, ומגישים בליווי שמנת חמה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0