המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס את השמרים במעט מים פושרים מעורבבים עם הסוכר, עד שיתססו.
להוסיף לקמח את השמרים והשמן, ולהוסיף בהדרגה את המים עד שנוצר בצק גמיש.
מכסים ומניחים כחצי שעה.
בקערה נפרדת מפוררים את הגבינה הצפתית. מוסיפים את הגבינה המגוררת וחלמון הביצה ומערבבים היטב.
ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה תוספות פיקנטיות לפי הטעם, כגון זיתים.
לרדד את הבצק. ליצור עיגולים ובכל עיגול לשים כפית ממלית הגבינה ולסגור היטב.
להניח את כדורי הבצק בתנית משומנת. לטרוף את החלמון והשמן ולמרוח על הכיסונים, לפזר שומשום (ניתן לגוון ולפזר פרג, קצח וכו).
לאפות עד שמזהיב בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0