המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע ענברי – מוזהב.
מוסיפים את האורז ומערבבים.
מערבבים את אבקת התיבול עוף עם המים הרותחים ומוסיפים לאורז.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את להבת הגז.
מבשלים עד שלא נשארים נוזלים, מכסים את הסיר וממתינים 1/2 שעה.
מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את זרעי הכמון.
מטגנים מספר שניות ומוסיפים את השקדים.
מטגנים עד הזהבה ומצננים.
ממלאים תחתית כלי שצורתו מיוחדת בשקדים ובצל מטוגן ומהדקים.
מוסיפים את האורז. מהדקים והופכים על צלחת הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3