המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים כל מצה ל-4 חלקים.
בין כל 2 חלקים שמים 2 חתיכות פסטרמה כך שנוצר סנדוויץ.
טובלים את הסנדוויצ'ים ביסודיות ומכל הצדדים בביצים טרופות.
לאחר מכן מצפים בקמח מצה מכל הצדדים כמו בשניצל.
מחמממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה-השחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0