המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת שטוחה מורחים את החמאה המזוקקת.
מוסיפים מעליה את אטריות הקדאיף ועליהם מניחים את הגבינה.
מבשלים על אש נמוכה עד שהאטריות יזהיבו. מדי פעם בודקים את האטריות בעזרת כף.
הופכים את המחבת לתוך צלחת גדולה.
מכינים את הסירופ: מרתיחים מים, מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה. סוחטים את הלימון על המים, מערבבים ומורידים מהאש.
מפזרים את הפיסטוק על אטריות הקדאיף המוכנות. מוסיפים את הסירופ ואוכלים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0