המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים מחבת טפלון ובתוכה שמים את החמאה.
לוקחים את הקדאיף ויוצרים שכבה עבה ועליה מוסיפים את כל גבינת הריקוטה. לאחר מכן, מוסיפים עוד שכבה עבה של שיערות קדאיף.
מדי פעם בודקים אם התחתית הזהיבה בעזרת כף גדולה.
לאחר הזהבה של התחתית, לוקחים צלחת גדולה ולתוכה הופכים את הכנאפה.
מחזירים את הכנאפה למחבת כך שהפעם הצד העליון יהיה למטה.
הכנת הסירופ: שופכים 2 כוסות המים מים בפינג'אן, יחד עם חצי כוס סוכר ומרתיחים עד לבעבוע של המים. לאחר מכן, סוחטים לתוך הפינג'אן את הלימון וזהו, הסירופ מוכן.
מוציאים את הכנאפה לצלחת, מפזרים עליה פיסטוקים ואת הסירופ. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0