המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחלקים כל כנף לשני חצאים.
מערבבים היטב את כל החומרים ומשרים את הכנפיים במרינדה, בכלי מכוסה במקרר למשך לילה שלם.
מחממים תנור אפייה לחום גבוה (220 מעלות). מרפדים תבנית גדולה בנייר אלומיניום ומסדרים עליו את הכנפיים בשכבה אחת, יחד עם הרבה מהמרינדה (שומרים קצת בצד). אופים 15 דקות.
הופכים, מברישים את הכנפיים בשארית המרינדה ששמרנו ואופים עוד 15 דקות, עד שהכנפיים משחימות היטב.
מגישים כך או שזורים על הכנפיים עוד כוסברה קצוצה ומטפטפים מעל מיץ לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0