מחלקים כל כנף לשניים. במחבת גדולה ועמוקה או סיר נמוך מחממים את השמן לחום גבוה, אבל כך שהשמן אינו לוהט.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את כנפי העוף, מנערים את הקמח המיותר ומטגנים בשמן, בקבוצות קטנות לפחות 5 דקות, כדי שהכנפיים יהיו מוכנות עד העצם. מחלישים את האש אם הכנפיים מזהיבות מהר מדי. מניחים על מסננת לטפטוף השמן.
שלב 3
0 דקות
בסיר או מחבת נוסף, מחממים את שני הרטבים יחד. כשהם מבעבעים מוסיפים את הכנפיים. מערבבים ומקפיצים עד שהרוטב מכסה ומצפה את הכנפיים מכל הצדדים.
שלב 4
0 דקות
מגישים על סלט ירוק, ולא שוכחים מפיות לניגוב הידיים למרות שהאורחים מלקקים את האצבעות!
שלב 1
מתוך
4
מחלקים כל כנף לשניים. במחבת גדולה ועמוקה או סיר נמוך מחממים את השמן לחום גבוה, אבל כך שהשמן אינו לוהט.
שלב 2
מתוך
4
מקמחים את כנפי העוף, מנערים את הקמח המיותר ומטגנים בשמן, בקבוצות קטנות לפחות 5 דקות, כדי שהכנפיים יהיו מוכנות עד העצם. מחלישים את האש אם הכנפיים מזהיבות מהר מדי. מניחים על מסננת לטפטוף השמן.
שלב 3
מתוך
4
בסיר או מחבת נוסף, מחממים את שני הרטבים יחד. כשהם מבעבעים מוסיפים את הכנפיים. מערבבים ומקפיצים עד שהרוטב מכסה ומצפה את הכנפיים מכל הצדדים.
שלב 4
מתוך
4
מגישים על סלט ירוק, ולא שוכחים מפיות לניגוב הידיים למרות שהאורחים מלקקים את האצבעות!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0