המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את הסוכר בסיר על אש נמוכה.
מוסיפים את החרדל, הקטשופ והתבלינים.
מוסיפים את מיץ העגבניות והסויה.
מבשלים על אש נמוכה 30 דקות ומתבלים במלח ופלפל.
הרכבת המנה: משרים את הכנפיים ברוטב הברביקיו למשך הלילה, ואז צולים אותן על הגריל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0