המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הכנפיים, מייבשים היטב ומסדרים על תבנית שטוחה.
יוצקים את מרכיבי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה גבוהה עד שהרוטב מצטמצם לחצי לפחות ומרקמו דומה לסירופ.
מושחים את הכנפיים ברוטב ומשרים לשעה.
אופים את הכנפיים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 45 דקות (או עד שהן משחימות מאוד).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0