המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה עמוקה מכינים את המרינדה - מערבבים - 4 כפות רוטב ברביקיו, 4 כפות צ'ילי מתוק, 1כף שטוחה פפריקה מתוקה, 1 כף שטוחה אבקת שום.
מייבשים את הטופו בעזרת נייר מגבת וקורעים אותו לצ'אנקים בגודל בינוני לתוך קערת המרינדה. מערבבים היטב, עד שכל הטופו יצופה במרינדה. מוסיפים 2 כפות קורנפלור ומערבבים.
מעבירים את הטופו לתבנית משומנת ומשפריצים מעל עוד קצת שמן לשיזוף. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות, עד שהטופו נהיה זהוב ומעט קריספי.
מכינים את הרוטב - שמים במחבת כף שמן (אפשר גם חמאה), ואחרי דקה מוסיפים 2 כפות רוטב ברביקיו, 1 כף רוטב צ'ילי ומערבבים. כשהטופו מוכן מוסיפים אותו לרוטב ומערבבים. דואגים שהטופו יהיה מצופה היטב. כשכל הטופו עטוך ברוטב מעבירים לצלחת עם מלא בצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0