המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים בסיר עם אבקת תיבול, מבשלים את הכנפיים כ-15 דקות, מוציאים ומסננים היטב.
מערבבים בצלוחית את הביצים, צ'ילי מתוק וקטשופ.
מערבבים בצלוחית שנייה את פירורי הלחם והתבלינים.
שמים את הקמח בצלוחית שלישית.
מחממים את השמן, טובלים כל כנף בקמח, אחר כך בביצים, לאחר מכן בפירורית זהב ומהדקים היטב את הציפוי.
מטגנים עד להשחמה טובה ומסננים מהשמן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0