המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים סירופ סוכר: מחממים מים בסיר קטן וממיסים בתוכו מחצית מכמות הסוכר.
מוסיפים את הצילי, היין והסויה ומערבבים.
מכינים מהסוכר שנשאר קרמל: מחממים מחבת וממיסים את הסוכר עד שהוא מתחיל להזהיב והופך לקרמל.
מוסיפים את כל החומרים לקרמל ומערבבים (שלב זה יש לעשות בזהירות מירבית).
מטגנים את הכנפיים במחבת עם שמן עמוק וחם אוד, או צולים על הגריל.
מקפיצים את הכנפיים ברוטב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0