המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב בקערה את כל החומרים, פרט לכנפיים. להוסיף את הכנפיים, לערבב עד שהרוטב יצפה את כל הכנפיים ולהניח במקרר לשלוש שעות.
לחמם היטב סיר גדול ושטוח.
לשים את הכנפיים בסיר החם ולטגן אותן משני הצדדים עד שיהיו זהובות (אין צורך להוסיף שמן).
לשפוך את הרוטב שנשאר בקערה על הכנפיים כולל השום. לפזר טימין וצ'ילי קצוץ.
לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולהכניס לתוכו את הכנפיים למשך 12 דקות.
לפני ההגשה, לעטר בצ'ילי פרוס ועוד עלי תימין טריים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאודדדד
תודה ❣️
הצג מתכונים נוספים
הערות 1