מבקשים מהקצב להרחיק את קצה הכנף, ולחצות כל כנף לשני חלקים.
שלב 2
0 דקות
בבית, מחממים את השמן בסיר גדול, משתדלים לא לחמם מדי למצב בו השמן מעשן.
שלב 3
7 דקות
מקמחים את הכנפיים ומטגנים בקבוצות, כל פעם 6-7 דקות. שומרים בצד.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מכינים מרק: מערבבים את המרק ב-200 מ"ל מים (כוס). מרתיחים ומבשלים עוד כמה דקות על להבה נמוכה.
שלב 5
0 דקות
כשמסיימים לטגן את כל הכנפיים מחממים ווק גדול, מקפיצים בו ללא תוספת שמן את הכנפיים עם עגבניות השרי ופרוסות הגזר. מוסיפים את המרק ורוטב הצ'ילי ומקפיצים עוד כמה דקות.
שלב 6
0 דקות
מעבירים לצלחות ומגישים, עם מגבונים לידיים, כי כנפיים לא אוכלים בסכין ומזלג.
שלב 1
מתוך
6
מבקשים מהקצב להרחיק את קצה הכנף, ולחצות כל כנף לשני חלקים.
שלב 2
מתוך
6
בבית, מחממים את השמן בסיר גדול, משתדלים לא לחמם מדי למצב בו השמן מעשן.
שלב 3
מתוך
6
מקמחים את הכנפיים ומטגנים בקבוצות, כל פעם 6-7 דקות. שומרים בצד.
שלב 4
מתוך
6
בינתיים מכינים מרק: מערבבים את המרק ב-200 מ"ל מים (כוס). מרתיחים ומבשלים עוד כמה דקות על להבה נמוכה.
שלב 5
מתוך
6
כשמסיימים לטגן את כל הכנפיים מחממים ווק גדול, מקפיצים בו ללא תוספת שמן את הכנפיים עם עגבניות השרי ופרוסות הגזר. מוסיפים את המרק ורוטב הצ'ילי ומקפיצים עוד כמה דקות.
שלב 6
מתוך
6
מעבירים לצלחות ומגישים, עם מגבונים לידיים, כי כנפיים לא אוכלים בסכין ומזלג.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0