המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבקשים מהקצב להרחיק את קצה הכנף, ולחצות כל כנף לשני חלקים.
בבית, מחממים את השמן בסיר גדול, משתדלים לא לחמם מדי למצב בו השמן מעשן.
מקמחים את הכנפיים ומטגנים בקבוצות, כל פעם 6-7 דקות. שומרים בצד.
בינתיים מכינים מרק: מערבבים את המרק ב-200 מ"ל מים (כוס). מרתיחים ומבשלים עוד כמה דקות על להבה נמוכה.
כשמסיימים לטגן את כל הכנפיים מחממים ווק גדול, מקפיצים בו ללא תוספת שמן את הכנפיים עם עגבניות השרי ופרוסות הגזר. מוסיפים את המרק ורוטב הצ'ילי ומקפיצים עוד כמה דקות.
מעבירים לצלחות ומגישים, עם מגבונים לידיים, כי כנפיים לא אוכלים בסכין ומזלג.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0