להניח את הירקות החתוכים בתבנית. לשטוף ולסנן את האורז. להניח את האורז מעל הירקות ולערבב. לתבל עם כף מלח וכפית כורכום.
שלב 2
0 דקות
להניח את כנפי העוף החצויים בקערה. לתבל עם 2 כפות תבלין מעורב ירושלמי. לצקת שליש כוס שמן זית ולעסות היטב את הכנפיים. להניח את הכנפיים המתובלות מעל האורז. לצקת רבע כוס שמן זית, וכן את המים הרותחים, ולערבב.
שלב 3
0 דקות
לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום, ולהכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות, לאפות במשך כשעה אחת. להוריד את רדיד האלומיניום ולהמשיך לצלות בתנור למשך כחצי שעה נוספת. להוציא ולהגיש חם.
שלב 1
מתוך
3
להניח את הירקות החתוכים בתבנית. לשטוף ולסנן את האורז. להניח את האורז מעל הירקות ולערבב. לתבל עם כף מלח וכפית כורכום.
שלב 2
מתוך
3
להניח את כנפי העוף החצויים בקערה. לתבל עם 2 כפות תבלין מעורב ירושלמי. לצקת שליש כוס שמן זית ולעסות היטב את הכנפיים. להניח את הכנפיים המתובלות מעל האורז. לצקת רבע כוס שמן זית, וכן את המים הרותחים, ולערבב.
שלב 3
מתוך
3
לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום, ולהכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות, לאפות במשך כשעה אחת. להוריד את רדיד האלומיניום ולהמשיך לצלות בתנור למשך כחצי שעה נוספת. להוציא ולהגיש חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0