המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להניח את הירקות החתוכים בתבנית. לשטוף ולסנן את האורז. להניח את האורז מעל הירקות ולערבב. לתבל עם כף מלח וכפית כורכום.
להניח את כנפי העוף החצויים בקערה. לתבל עם 2 כפות תבלין מעורב ירושלמי. לצקת שליש כוס שמן זית ולעסות היטב את הכנפיים. להניח את הכנפיים המתובלות מעל האורז. לצקת רבע כוס שמן זית, וכן את המים הרותחים, ולערבב.
לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום, ולהכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות, לאפות במשך כשעה אחת. להוריד את רדיד האלומיניום ולהמשיך לצלות בתנור למשך כחצי שעה נוספת. להוציא ולהגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0