המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את פרחי הכרובית בקמח, ולאחר מכן בביצה.
מחממים שמן במחבת ומטגנים בו את פרחי הכרוביות, עד לקבלת גוון זהוב מכל הכיוונים. מוציאים ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
מניחים את הכנפיים בסיר רחב עם שמן זית, ומטגנים אותם מכל הכיוונים, עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים את הכנפיים מהסיר, ומניחים בקערה עם נייר סופג.
מכניסים לקערה את העגבניות החלוטות, הבצל ושיני השום. מרסקים עם מעבד מזון ידני עד לקבלת מחית אחידה וחלקה.
מכניסים את מחית העגבניות לסיר, ומבשלים 5 דקות על להבה בינונית גבוהה, עד להסמכת התערובת.
מתבלים את תערובת העגבניות בכמון, פפריקה, כורכום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות נוספות, עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבעה הופך לכתום.
יוצקים לסיר 3 כוסות מים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הכנפיים, פרחי הכרובית וקוביות תפוחי האדמה. מוודאים שהמים מגיעים למחצית גובה פרחי הכרובית. מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל עוד 45 דקות (יש לנער את הסיר מדי פעם מצד לצד).
מגישים עם אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0