המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעסים היטב את הכנפיים בתערובת של מרכיבי הרוטב.
מסדרים בתבנית בשכבה אחידה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ואופים כ-40 דקות.
הופכים פעם אחת באמצע האפייה.
הכנת הרוטב: טוחנים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת מחית אחידה.
לפני ההגשה: מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק עד לקבלת מרקם קריספי וצבע חום כהה. במקביל, מחממים את הרוטב.
כשהכנפיים מוכנות, מעבירים לקערה רחבה יחד עם הרוטב, מערבבים ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0