המתכון הזה נוצר עבור 70 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את כל מרכיבי הבצק, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים ל-30 דקות.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
הכנת כעכים עגולים: מחלקים את הבצק ל-70 כדורים, צרים מכל כדור גליל, מצמידים את קצות הגליל לטבעת ומהדקים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מברישים את הכעכים בביצה הטרופה ובוזקים מעל את השומשום.
אופים כ-35 דקות עד שהם מזהיבים. מצננים ומעבירים לקופסה אטומה.
הכנת כעכים בצורת מקלות: מעבירים בכל פעם מעט מהבצק למכונת עוגיות, וטוחנים עד שיוצאים ממנה מקלות רצועות בצק ארוכות.
חותכים בעזרת סכין לאורך 10 ס"מ ומניחים בתבנית. מברישים בביצה הטרופה, בוזקים מעל את השומשום.
אופים כ-35 דקות עד שהמקלות מזהיבים. מצננים ומעבירים לקופסה אטומה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0