המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את החמאה, הקמח, הגבינות והתבלינים, מוסיפים את המים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
מגלגלים את הבצק לגליל ארוך וחותכים אותו ל-24 פרוסות שוות. מאחסנים את הפרוסות במקרר במשך 60 דקות .
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
מפתלים כל "נחש" לצורת טבעת ומניחים את הכעכים באופן מרווח.
מברישים בביצה הטרופה ומפזרים עליהם שומשום.
אופים כ-15 דקות או עד שהכעכים זהובים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0