המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הקמח, החמאה, הגבינות, התבלינים, מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
מגלגלים את הבצק לגליל ארוך וחותכים אותו ל-25 פרוסות שוות, מאחסנים במקרר לשעה.
מגלגלים כל פרוסת בצק באורך 10 ס"מ כנחש, מפתלים כל "נחש" לצורת טבעת.
מניחים את הכעכים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום (אפשר גם קימל וקצח לפי הטעם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
אופים בחום בינוני כ-15 דקות עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0