המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הקמח בקערה גדולה ומוסיפים את המלח והחוויאג'. מערבבים.
בסיר קטן ממיסים את השמרים ואת המרגרינה ב-2 כוסות מים פושרים. יוצרים גומה בקמח ויוצקים לתוך הגומה.
לשים את הבצק.
מעבדים במשך 15 דקות את הבצק ויוצרים רולדה ארוכה.
חותכים ל-25-30 חתיכות.
מגלגלים חתיכת בצק למקל שאורכו כ-30 ס"מ ומעגלים אותו.
מניחים בתבנית משומנת, להקפיד על מרווחים ומכסים למשך שעה במגבת.
מחממים תנור לחום של 250 מעלות ומכניסים תבנית אחת בכל פעם, לחלקו העליון של התנור לאפייה במשך 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0