המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים בהדרגה מים פושרים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה לא דביק מדיי.
לכסות במגבת ולתת לבצק לתפוח עד שמכפיל את נפחו.
לחלק את הבצק לשלוש ומכל שליש ליצור כדורונים קטנים ובידיים משומנות לגלגל לגלילה ארוכה ולסגור משני הקצוות.
להניח בתבנית אפיה ולמרוח בביצה טרופה ולתנור לחום של 150 מעלות עד להזהבה קלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0