המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך חזה עוף לקוביות קטנות ולקצוץ כוסברה ופטרוזיליה.
לגרד את הבצל בפומפיה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.
אם התערובת נוזלית, להוסיף סולת עד שאפשר לעשות מהתערובת קציצה בינונית.
לחמם מחבת עם שמן עמוק עד שהשמן חם אבל לא ממש רותח כדי שהקציצה תתבשל מבפנים.
להכניס את הקציצות ולאחר כמה דקות להפוך ושוב עד השחמה של הקציצות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0