המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים פירה מתפוחי האדמה (מבשלים במים ואח"כ מועכים).
קוצצים דק את הירק ואת הבצל.
משרים את הלחם במים, וסוחטים היטב.
מערבבים הכל יחד, מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ולשים היטב עד להתגבשות העיסה.
שוברים ביצה לתוך העיסה ולשים שוב.
מוסיפים בהדרגתיות את הסולת עד הפיכת העיסה לבצק.
משאירים קצת לנוח - רבע שעה, חצי שעה... כדי שהכל יספג היטב.
מכדררים לעיגולים פחוסים בגודל של קציצה ממוצעת.
מטגנים בשמן עמוק וחם. כמובן - אוכלים כשעוד חם!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0