המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז. מערבבים את הבשר עם האורז והתבלינים. *ניתן להמיר את העוף בהודו טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מגרדים על פומפייה גסה את הבצל ומוסיפים יחד עם השמיר הקצוץ לתערובת הבשר.
לשים את התערובת לעיסה אחת גדולה. יש אפשרות לשמור את התערובת במקרר יום לפני בשביל שהטעמים יעמיקו.
בינתיים מכינים את המרק: חותכים את הקישואים לקוביות, את הכרוב חותכים לארבע ושמים בתוך סיר גדול עם מים. מבשלים.
יוצרים כדורים בינוניים ומוסיפים למרק. ממשיכים לבשל לפחות 60 דקות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0