המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הכרובית במים במשך 20 דקות. לשים לב שהכרובית לא תתבשל יותר מדי (אחרת היא תתפורר).
מוציאים את הכרובית מהסיר ומסננים במסננת.
מצפים תבנית בנייר כסף ומניחים את הכרובית. מורחים על הכרובית 2 כפות מיונז קל ומוסיפים מעט פלפל שחור ו-2 כפות של אבקת מרק בצל.
עוטפים את הכרובית בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך 40 דקות.
מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות כ-10 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0