המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מרתיחים מים בסיר גדול, כך שהכרובית יכולה להיכנס אליו. כשהמים רותחים, מכניסים את הכרובית ל-4 דקות. מוציאים בזהירות ומסננים מהמים.
מניחים לכרובית להצטנן רק כמה דקות, ואז מורחים עליה, בעודה חמה, שמן זית ומלח גס.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות, או עד שמזלג ננעץ בכרובית בקלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0