המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר פרגמנט, מעבירים לתנור החם ל-12 דקות.
במקביל, מניחים את כל רכיבי הרוטב במחבת גדולה, ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-2 דקות לצמצום קל של הרוטב.
מוסיפים את הכרובית לתוך המחבת, ומערבבים בעדינות.
מבשלים יחד כ-3 דקות, עד שהרוטב מסמיך ועוטף את הכרובית.
מגישים מיד לצד אורז. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0