מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח ומוסיפים את הכרובית במשך כ-20-15 דקות. בודקים בעזרת מזלג שהיא התרככה אך לא מדי.( צריך שתישאר עדיין יציבה) מוציאים מהסיר.
שלב 2
0 דקות
מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש דקות.
שלב 3
5 דקות
בינתיים טורפים ביצה עם פפריקה מתוקה, אבקת שום (ניתן להמיר ל-3 שיני שום כתושות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רבע כפית מלח, כוסברה ופלפל לבן.
שלב 4
0 דקות
מפרידים את הכרובית לחלקים קטנים (כ-3 פרחים בכל חלק עם הגבעולים). טובלים אותם בביצה, ולאחר מכן בפרורי לחם.
שלב 5
0 דקות
מחממים שמן ומטגנים במחבת במשך כדקה וחצי עד שהביצה שעוטפת את הכרובית משחימה. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עוד דקה. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג.
שלב 1
מתוך
5
מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח ומוסיפים את הכרובית במשך כ-20-15 דקות. בודקים בעזרת מזלג שהיא התרככה אך לא מדי.( צריך שתישאר עדיין יציבה) מוציאים מהסיר.
שלב 2
מתוך
5
מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש דקות.
שלב 3
מתוך
5
בינתיים טורפים ביצה עם פפריקה מתוקה, אבקת שום (ניתן להמיר ל-3 שיני שום כתושות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רבע כפית מלח, כוסברה ופלפל לבן.
שלב 4
מתוך
5
מפרידים את הכרובית לחלקים קטנים (כ-3 פרחים בכל חלק עם הגבעולים). טובלים אותם בביצה, ולאחר מכן בפרורי לחם.
שלב 5
מתוך
5
מחממים שמן ומטגנים במחבת במשך כדקה וחצי עד שהביצה שעוטפת את הכרובית משחימה. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עוד דקה. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0