המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הכרובית ומרחיקים בעדינות פגמים. אפשר לנקות את הכרובית בעזרת קולפן ירקות, המסיר שכבה דקה.
שמים בתבנית אפייה עגולה המתאימה למיקרוגל (תבנית פאי מפיירקס, למשל).
מערבבים יחד בכלי קטן את המיונז עם החרדל, המים, מלח ופלפל, ומורחים בידיים על הכרובית תוך עיסוי קל, כדי להחדיר את הרוטב מעט פנימה.
מכסים מעל בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל בעוצמה גבוהה 10 דקות בדיוק. מסירים את הניילון הנצמד.
מעבירים את הכרובית עם התבנית לתנור אפייה מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (180-200 מעלות) ואופים כ-30 דקות עד שהכרובית משחימה.
מגישים מיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0