לא לשכוח להעביר את הבצק מהמקפיא למקרר לילה לפני, ומהמקרר לשיש כשלוש-ארבע שעות לפני השימוש.
שלב 2
30 דקות
מתחילים בכרובית: קוצצים גס (לחתיכות בגודל של, נגיד, חרצן של מישמש או שזיף). שמים בסיר רחב יחד עם המים, השמן, מלח והרבה פלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שמתחיל להישרף למטה. מערבבים שוב ומחכים שוב עד שהתחתית נצרבת היטב. מערבבים שוב וממשיכים. בסך הכל, זה אמור לקחת בסביבות30 דקות. תתקבל כרובית קצת שרופה, שחומה ומאוד-מאוד טעימה. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
0 דקות
שוטחים עלה פילו על משטח העבודה. מניחים בשלישו התחתון (הצר) 4 כפות כרובית צרובה. מקפלים שוליים משני הצדדים (הארוכים) פנימה ואז מגלגלים ממך קדימה, לסיגר גדול ושמן. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על כך עם כל הכרובית והפילו.
שלב 4
15 דקות
מלטפים את הסיגרים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, עד שהפילו מזהיב. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
4
לא לשכוח להעביר את הבצק מהמקפיא למקרר לילה לפני, ומהמקרר לשיש כשלוש-ארבע שעות לפני השימוש.
שלב 2
מתוך
4
מתחילים בכרובית: קוצצים גס (לחתיכות בגודל של, נגיד, חרצן של מישמש או שזיף). שמים בסיר רחב יחד עם המים, השמן, מלח והרבה פלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שמתחיל להישרף למטה. מערבבים שוב ומחכים שוב עד שהתחתית נצרבת היטב. מערבבים שוב וממשיכים. בסך הכל, זה אמור לקחת בסביבות30 דקות. תתקבל כרובית קצת שרופה, שחומה ומאוד-מאוד טעימה. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
מתוך
4
שוטחים עלה פילו על משטח העבודה. מניחים בשלישו התחתון (הצר) 4 כפות כרובית צרובה. מקפלים שוליים משני הצדדים (הארוכים) פנימה ואז מגלגלים ממך קדימה, לסיגר גדול ושמן. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על כך עם כל הכרובית והפילו.
שלב 4
מתוך
4
מלטפים את הסיגרים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, עד שהפילו מזהיב. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0