המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרוב לרצועות.
מניחים את רצועות הכרוב בסיר, מוסיפים את שאר המצרכים לסיר, מכסים את הסיר עם מכסה, ומביאים לרתיחה.
מחלישים את הלהבה לבינונית, ומבשלים תוך כדי ערבוב (מדי פעם) מבשלים במשך כ-40 דקות, או עד שהכרוב הופך שקוף ומתרכך.
מגישים לצד בשר צלי, או גולש או קדירה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0