המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים כרוב, מלח ופלפל ומאדים עד ריכוך.
מוסיפים יין ומערבבים כ-2 דק' עד שמתאדה.
מוסיפים רסק עגבניות, אבקת מרק, מיץ לימון ומים, מכסים את הסיר ומבשלים 60 דקות על אש קטנה. שמים לב שלא נדבק לחתית. מוסיפים מים במידת הצורך.
מתקנים תיבול לקראת תום הבישול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0