המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסלקים את העלים החיצוניים של הכרוב. חותכים לרצועות באורך של 5 ס"מ ורוחב של 1-2 ס"מ.
מחממים את השמן על אש גבוהה ומוסיפים את עלי הדפנה וזרעי הכמון. אחרי כמה שניות, כשעלי הדפנה משנים את צבעם, מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב עוד חצי דקה-דקה. העדשים ישנו את צבעם לצהוב.
מוסיפים את הכרוב ושאר התבלינים וממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד דקה-שתיים, תוך כדי ערבוב.
סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל על אש קטנה, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהכרוב מתרכך - בערך עשרים דקות עד חצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0