להמיס בקערה נפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ, לערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.
שלב 3
0 דקות
כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה! לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש, לסחוט ולמעוך היטב את הכרוב בנוזלים. ממש כמו שלשים בצק. פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים.
שלב 4
0 דקות
הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת אחרי שהיה במקרר לא ניתן לעצירה.
שלב 1
מתוך
4
להוסיף מיץ מ-2 הלימונים.
שלב 2
מתוך
4
להמיס בקערה נפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ, לערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.
שלב 3
מתוך
4
כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה! לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש, לסחוט ולמעוך היטב את הכרוב בנוזלים. ממש כמו שלשים בצק. פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים.
שלב 4
מתוך
4
הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת אחרי שהיה במקרר לא ניתן לעצירה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ח
חנה נגרין
כן מאוד. השאלה שלי, כמה זמן אפשר להחזיק את הכרוב המוחמץ במקרר?
הערות 1