מניחים עלה כרוב עך משטח חלק, כשצד "העורקים" כלפי מעלה , מניחים מילוי בקמה הרוב אלינו ומגלגלים כמו סיגר (קיפול מכל צד וגלגול) מסדרים בסיר כאשר "התפר" כלפי מטה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים רסק עגבניות, בצל קצוץ, מלח, פלפל וכמון. מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מבשלים על אש נמוכה שעתיים.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי.
שלב 2
מתוך
5
לאחר שהרתחנו את הכרוב מפרידים לעלים.
שלב 3
מתוך
5
מניחים עלה כרוב עך משטח חלק, כשצד "העורקים" כלפי מעלה , מניחים מילוי בקמה הרוב אלינו ומגלגלים כמו סיגר (קיפול מכל צד וגלגול) מסדרים בסיר כאשר "התפר" כלפי מטה.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים רסק עגבניות, בצל קצוץ, מלח, פלפל וכמון. מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים על אש נמוכה שעתיים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0