המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים, מבשלים את הכרוב, עד שהעלים נעשים רכים.
בקערה לערבב בשר טחון, אורז רחוץ היטב, עגבניה מגוררת, בצל יבש מגורר, פלפל, מלח ושליש כוס מיץ לימון.
למלא את הכרוב בצפיפות.
בסיר גדול - להוסיף יתרת מיץ לימון, כף שטוחה של סוכר, מלח, לערבב היטב, להכניס ולסדר את הכרוב בצפיפות.
להרתיח מים בקומקום, לשפוך מעל הכרוב, להוסיף רסק עגבניות, פלפל שחור, אבקת מרק בקר ומעט מיץ לימון.
להכניס לתנור לכל הלילה, בחום נמוך, עד שהרוטב מתאדה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0