המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקצוץ את הבצל.
לפרוס את הכרוב או לחתוך אותו לרצועות.
לאדות את הבצל ואחר כך להכניס את הכרוב ולאדות אותם ביחד.
בקערה להכין רוטב מ3 קופסאות רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, סוכר ומים.
לשפוך לתוך הסיר עם הכרוב ולהוסיף מים שיכסו את הכרוב.
כשרותח ליצור כדורים מהבשר ולהכניס בזהירות לסיר. להזיז את הכרוב בעדינות כל פעם ולהכניס את הכדורים.
לבשל על אש קטנה בסביבות שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0