המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הכוסמת במים ובמלח.
מטגנים את הבצלים.
סוחטים את הכרוב הכבוש מנוזלים.
מערבבים הכל ביחד ומוסיפים פלפל שחור.
ממלאים כרוכיות מבצק (3 ארוכות).
מברישים בביצה ומפזרים שומשום. אופים עד לזהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0