אם אוכלים בלחמנייה, חוצים אותה לשתיים לאורכה (משאירים מחובר בצד אחד).
שלב 2
1 דקות
מורחים את שני החצאים, או את שני צדי הפיתה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) הפנימיים במיונז - שכבה דקה או עבה לפי הטעם.
אם אוכלים בלחמנייה, חוצים אותה לשתיים לאורכה (משאירים מחובר בצד אחד).
שלב 2
מתוך
3
מורחים את שני החצאים, או את שני צדי הפיתה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) הפנימיים במיונז - שכבה דקה או עבה לפי הטעם.
הערות 1